tisdag 23 oktober 2012

Bland fjärilar och filmstrips

Bland alla härliga papper i butiken finns det särskilt ett som får mig galet sugen på att scrappa LO:s, nämligen Butterfly ur serien back to nature.


Mer eller mindre ett rekord för mig att ha fått med hela fem foton på en och samma LO.

Arket är snyggt som det är, men jag arbetade lite med hönsnätsmask och distress ink för att få ytterligare strukturer.Sötnosen på fotot är min son som är kring halvåret på fotot.

Fjärilarna som finns på arket har jag betonat genom att fästa en utstansad fjäril ovanpå.Sonen använde aldrig napp när han var bebis,
men denna goa charm är så oemotståndlig att den fick vara med ändå.Denna lilla traktor lämnar stora däckspår efter sig med hjälp av en läcker stämpel.Denna text är underbar och passar så bra på en barn-LO!
Satinbanden i olika färger är också de från butiken.
  

Denna fjäril i svart är klippt ur arket Little Things.Härliga blommor i orangea toner syns på LO:n. Här har vi också en söt barnvagn.Filmstriparna i mindre format är klippta ur arket Little things.

Blev många foton idag, men jag ville försäkra mig om att få med alla fina charms, blommor och detaljer från butiken.

Kul att du kikade in, ha en underbar dag!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig3 kommentarer:

Majsan sa...

ÅHH WOOW vilken underbart fin LO, såå fina detaljer at titta på och såå söta foton, I LOVE IT :)

KRAM MAJSAN

Kristina "ScrapSalig" sa...

Tusen tack, vad roligt att du tycker om den! Blir extra glad för din kommentar eftersom jag inte gör LO:s så ofta, behöver lite uppmuntran =)

Kram på dig!

Marita vs snojbi sa...

En helt fantastiskt fin Lo