onsdag 29 oktober 2014

Sommar foton på julpapper


Idag visar jag en layout med papper från julkollektionen Jul i vårt hus. Dock har jag inte använt mig av julfoton utan snarare tvärtom sommarfoton :) Dessa papper är bara så läckra och fantastiskt roliga då de går att använda året om.


Denna gång har jag två foton som är lite "gömda/dolda".


Powerpark är ett nöjesfält som finns i mellersta Finland och är det nordligaste nöjesfält i Finland. Därmed även det närmaste för oss faktiskt :) Vi gillar hela familjen detta nöjesfält och det är inte inte bara sonen som har åkband utan vi köper det till hela familjen, d v s alla tre :) 

De gånger vi varit där har vi varit där i ca 7-8 timmar, nästan lika länge som de har öppet. Det blir ju rätt många timmar på fötterna och då behöver jag bra skor, därav titeln till denna layout :)

2 kommentarer:

Salla sa...

Hieno leiska! Mukavaa vaihtelua nähdä tummia papereita käytettävän - mulla on niitä paljon, mutta välillä ei meinaa keksiä miten niillä saisi yhtä raikkaita sivuja kuin vaalean sävyillä. Ihanasti sopii paperein ja valokuvan värit yhteen!

Kivalta paikalta näyttää tuo Powerpark - me ei täältä etelästä olla vielä ehditty sinne asti kesäreissuillamme, mutta pidetään mielessä!

Marita vs snojbi sa...

Görsnyggt


Kraaaaaam