söndag 17 maj 2015

Jag kommer lägga ner Webshoppen...

Några av er kanske har sett att jag kör med en hel del utförsäljning i min webbutik och jag får många frågor om jag ska lägga ner. 

Ja, jag kommer lägga ner min webbutik för privatpersoner men INTE sluta skapa papper så länge som intresse finns för dem. 
Det finns många härliga butiker som tar hem mina papper i både Sverige, Finland och Norge. 
När det är klart vilka av butikerna som kommer att fortsätta sälja K-designs papper så kommer jag att uppdatera hemsidan och bloggsidan med var ni hittar mina papper.
Jag kommer att ha min "fysiska lagerbutik" kvar men med betydligt mindre sortiment för besökande kunder. Och satsa mer på att hålla lite kurser m.m.

Jag rear ut det sortiment som jag inte tänker ha kvar, eller har mycket lager på. Men jag kommer inte ha en total utförsäljning då lagerbutiken blir kvar.
Webbutiken kommer att ligga kvar till den 24 juni sen stänger jag den.


Vad är bakgrunden till det här då?
Jag har drivit K-designs i lite mer än tre år nu och det var aldrig meningen från början att jag skulle sitta med så stor butik utan jag ville fylla ut det behov jag själv hade av lite tuffare papper på marknaden.
Men med tiden så växte jag och fick större kundkrets och mycket önskemål på sortiment. Det gick av bara farten. 
Idag arbetar jag fortfarande kvar på Cloetta heltid och all övrig tid går åt till mitt företag. 
Men nu hittar jag inte fler timmar på dygnet, sömnen blir lidande, jag räcker inte längre till, ligger alltid efter och har nu kommit till ett vägskäl då det inte går längre.

Jag har gått och velat fram och tillbaka i snart ett år, för jag känner mig inte klar med K-designs så med den här lösningen känns det jättebra.

Jag ser även fram emot att få ta upp min hobby igen då pysseltiden det senaste året varit nästan obefintlig, likaså att hinna med hus, hem, familj och vänner.

Har ni några frågor är ni alltid välkomna att höra av er. :)
Dock kan det ta lite längre tid just nu på grund av min avvecklig av webbutiken.

Hälsningar
Kattiz på K-designs

1 kommentar:

La Vikinga sa...

Men det låter bra att vi kommer att få tillgång till dina fina papper i fortsättningen! Lycka till!

Charlotta / La Vikinga