tisdag 9 juli 2013

Dubbelt stafflikort till bröllop

Idag bjuder jag på en dubbel dos med romantik, detta i form av ett dubbelt stafflikort:

Basen är vit cardstock och för att få fram en vacker inramning har jag också använt svart cardstock ovanpå. Det ljuvligt rosa designarken är Loveletter och Love.Det ljuvliga brudparet hittade jag i mina egna stämpelgömmor och de är färglagda med Promarkers i softa toner.I shoppen hittar ni denna textstämpel, perfekt till bröllop. Den mörkare texten är skapad med VersaMark och ett lilaskimrande embosspulver. Stämplade och varm-embossade texten ytterligare en gång, men i annan färg, klippte ut vissa ord och fäste på 3D-kuddar.Kanterna på ramarna till text och brudpar har fått kanterna varm-embossade med grovkornigt vitt och guldfärgat pulver. Bland det spräckliga har jag fäst rhinestones och pearls.


Fler romantiska ord med denna underbara stämpel. Har behandlat den på samma sätt som den ovan, stämplat och varm-embossat i två färger för att skapa ytterligare liv i texten.
 
Ljuvliga blommor i rosa är ett måste i romantiska sammahang och kring dem har jag fäst pärlor på tråd.Bland charmsen i butiken hittar ni denna bil till de nygifta.


Ännu en passande och kärleksfull charm ser ni här. Under skymtar bred och härligt elastisk spets.
 

Varmt tack för titten, ha en underbar dag!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig

5 kommentarer:

Päivi sa...

Ljuvligt! Verkligen bröllopsaktigt :) Gillar effekten av hur du stämplat även på annat papper och satt upp med 3d kuddar :)

Ha det bäst! Kram

Anna sa...

Såå underbart vackert kort!! Jättefint brudpar som du har färglagt i fina nyanser. Rolig effekt du har fått till med textstämplarna med.. Fint dekorerat med blommor och de fina charmsen..

Kram Anna

Stephi sa...

behövs ej massa ord utan Vackert sagolikt

Kristina ScrapSalig sa...

TACK så mycket, era fina kommentarer gör mig så glad! =D

Kram

Marita vs snojbi sa...

Helt fantastiskt fint

Kraaaaam