lördag 22 februari 2014

Chokladkort

Det här blir mitt sista inlägg för den här gången. I dag använder jag enbart engelska stämplar. Om ni inte vet det redan så har K-designs utökat sitt sortiment med engelska stämplar. Här kan ni hitta stämplar med engelska texter.

DSC_3327

Jag har använt papper från kollektionen "Spring Fling" och "Knock on wood".
Pappret som jag har använt på utsidan heter "Spring Fling - Shades of Purple". Pappret har härliga färger med lila och gråa toner. Jag gillar speciellt “skrynkel” effekten.

DSC_3331

Jag har använt eyelets som dekorationer i hörnen. Jag har bara gjort hål i mönster pappret och sedan limmat det på cardstock pappret. Jag har även använt rosa Pärlor på tråd, lila Kristall-kvistar och en stor ros. Rosor och andra blommor i olika storlekar kan du hitta här. Jag tejpade lila organza band under mönsterpappret, så att man kan hålla ihop kortet med en rosett.

DSC_3327

Stämpeln är en av de nya som finns på både svenska och engelska, den heter Contains 100% love.

DSC_3328

På insidan har jag använt pappret "Spring Fling - Sheets". Jag har även använt två chokladstämplar på engelska, "Chocolate doesn't ask" och "Chocolate is the answer". Stämplarna har jag stämplat på pappret "Knock on Wood - Brick wall". Jag tycker att det blir jättesnyggt när man stämplar med riktigt svart stämpeldyna som Archival ink jet black.

Det här har varit en jättekul månad då jag har fått möjlighet att blogga och visa mina alster med K-designs supersnygga papper.

Hoppas att vi ses igen!
Kram från Gäst DT Siv

4 kommentarer:

Christa sa...

I love chocolate .... and your chocolate-gift-card .... VERY MUCH !! Have a nice weekend.
XX Christa.

Marita vs snojbi sa...

Underbart chokladkort

Kraaaaam

Johanna sa...

Snyggt! =)

Ha det fint!

Rozzan sa...

Jättefint chokladkort Siv! I like :)
Kramiz