tisdag 13 november 2012

En bok för styrka

Idag bjuder jag på en liten bok, klädd och dekorerad i mumsigt material från K-design. De kloka orden som denna vackra textstämpel förmedlar skriver de flesta av oss under på. Stämpeln är ny i butiken och är perfekt både som uppmuntran eller som titel på en LO.

Boken i papp som jag altrat är inte så stor och därför passade Back To Natures Together utmärkt. På arket finns alla Back To Natures snygga ark samlade i miniformat. Bokryggens utbuktande delar har jag embossat i svart, glittrigt pulver liksom texten och den utstansade spetsen.


På insidan av bokpärmen har jag fäst svart organzaband och knutit samman till en stor, fluffig rosett. I butiken finns massor med härliga band att välja bland. Bokens framsida är dekorerad med svarta rosor och en maffig bronsdekoration. Den lilla fjärilen är klippt ur arket Little Things. Det arket är otroligt användbart med massor av snygga motiv att klippa ur och använda som dekorationer.


Bokens insida är enkelt dekorerad med en ram från arket Together, en brun ros och ännu en läcker liten fjäril från  Little Things.

Ha en mysig dag, varmt tack för titten!

Kram från DT Kristina ScrapSalig

5 kommentarer:

Stephi sa...

ojoj va läckert, du imponerar jämt.

Kristina "ScrapSalig" sa...

Tackar så mycket! =D

Chris_P sa...

WOW vad snyggt!!

O´Kelly sa...

Jättefint!
Stämpeln är så bra!
Måste nog beställa några. =)

Må så gott!

Marita vs snojbi sa...

Sååååå jäklans snyggt

Kraaaam