torsdag 8 november 2012

Friendships

Riktig vänskap är en dyrbar gåva och någonting att verkligen ta vara på! Som en uppskattning till två av mina vänner har jag gjort friendships, vänskapsskepp, som jag ska ge till dem.

Jag har använt mig av brun cardstock och papper från serien Back to nature.


Ovan ser ni båda båtarna, de är inte helt identiska så jag tänkte visa dem lite närmare en och en. Här ser ni den första båten, både framifrån och halvt från sidorna. På denna har jag använt pappret Journey.


Den här båten har jag bland annat dekorerat med ett snyggt ankare och ratt i metall. Båda var från början i silver men med hjälp av lite embossingpulver gjorde jag dem i koppar så att de skulle passa in bättre. Jag har även dekorerat med lite andra metallprylar, snöre och ostduk.Mellan de två sidorna på båtarna finns en liten låda där jag rullat ihop en lapp. På lappen har jag bland annat stämplat upp den fina versen "En riktig vän är inte någon som tycker om dig för den du är, utan någon som tycker om dig trots den du är". Den stämpeln finns i webshopen.På den andra båten har jag använt pappret Old paper. Här har jag dekorerat med en ratt som jag gjort själv av en Tim Holtz die, krympplast och embossingpulver.Jag hoppas att mina vänner blir glada och uppskattade, för det är ju det viktigaste!

Kram ztina

10 kommentarer:

Erika Strömberg sa...

WOOOOOOOW vilket fint skepp!!! Otroligt inspirerande!

Stephi sa...

herreguuuu va coolt läckert kreativt.

Susy sa...

Så härligt läckert!

KRAM SUSY

Gitte sa...

Super flot kreation.

Galenpanna sa...

Underbart! Vem skulle inte älska en sån här present, det är verkligen en fin gåva!

O´Kelly sa...

Oj oj! Vilka fantastiska skepp. Tänk om man fick ett sånt. =D

Må så gott!

Anette sa...

Bara så läckert!

Kristina "ScrapSalig" sa...

Underbara skepp, härligt kreativt och fantastiska gåvor till en uppskattad vän!! Vilka härliga segel du gjort och jag gillar verkligen repen med knutar på, den lilla ratten och det fina meddelandet du gömt i lådan!

Hoppas att du får en fin helg med massor av pyssel och annat skoj! Kram

Iffa sa...

Men WOW å himlans läckert!!
Vilket arbete du lagt ner på detta, så fräckt!!
Många snygga detaljer och så snyggt!!!
Vilken fantastiskt present att ge sina vänner!
Kram Iffa

Mikaela sa...

de e riktigt urläckra!!!!