lördag 29 december 2012

Altrat CD-fodral med Bodavious Bev

Hoppas innerligt att ni inte tröttnat på jultema, för idag bjuder jag på årets sista julalster! Jag har helt sonika altrat ett CD-fodral och klätt utsidan i läckra arket Green Lyrics. CD-fodral är perfekt att gömma gåvor som t ex pengar eller presentkort i!

En härlig textstämpel skymtar bakom den fluffiga snön på fotot.


Bland butikens läckra sortiment av motivstämplar från Kenny K, så är Bodavicious Bev en av mina favoriter.


Bland butikens nyheter finns läckra chipboardfigurer med Steampunk-tema. Hjärtat med vingar hade en självklar plats i hörnet på CD-fodralet.


De röda blommorna fångar upp färgen på Bodavicious Bev's röda detaljer. En liten bjällra sitter fästad intill blommorna. Nu tar vi en titt på insidan:


Insidan är klädd i arket Christmas Night. Fickan är stämplad med en stämpel från min egen pysselgömma och i ena hörnet syns ett läckert metallhörn från butikens nyheter.

3 kommentarer:

Päivi sa...

Helt fantastikst som alla dina alster!!! Jag är faktiskt lite smått less på julalster, d v s vill inte se och skapa mina egna :) Men däremot denna är ju så läcker att den kan man kika på hur många gånger som helst!
Fantastiska färger och upplägg. Och du är så otroligt bra på färgläggning.

Ser fram emot alla dina läckra alster även nästa år :) Ha det bäst! Kram!

Kristina ScrapSalig sa...

Tack snälla du! =D Hahaha, vilken tur, då kommer jag med andra ord undan med mitt julinspirerade fodral =D Men jag vet precis vad du menar, samtidigt blir jag som mest inspirerad till julkort och annat precis under och efter jul :)

Ha en härlig lördag, kram!

Marita vs snojbi sa...

Dina julalster tröttnar man aldrig på.

Helt fantastiskt snyggt coolt att hon sitter på cykeln

Man får sån skaparlust när man Kikar på dina alster

Kraaaaaam