måndag 10 december 2012

Stepper dress i steampunkstil

Vit och fluffig snö har kommit till Jämtland, så idag blir det ett alster fotat ute i snön! Idag bjuder jag på en klänning med steppervikning och någon blir sugen att testa så finns min mall här.
 
Klänningen är klädd i tuffa arket Black and Red från serien In The City.
Klänningskjolen har fått sig en omgång med Distress Stain, Picket Fence. Syns lite dåligt på fotot, men bakom framsidan på klänningen har jag fäst ostduk som jag fransat till ordentligt.
 

I butiken finns ju numera härliga motivstämplar från Kenny K och denna snygging heter Cabaret. Som vanligt så har jag färglagt med Promarkers. Ledsen för de suddiga bilder, tyvärr ett typiskt vinterfenomen och jag är ingen hejjare på att fixa kamerainställningarna.
 

Nu till en bland många nyheter i butiken och denna stämpel är faktiskt ett av mina egna rim. Embossad med rubinrött embosspulver. Massor med nya blommor finns också i butiken, t ex dessa röda rosor.
 

Glasflaskan (Tim Holtz) kommer från mina egna gömmor och den har jag fyllt med rött glitterstickles. En liten nyckelcharm skymtar intill den. Just denna finns för närvarande inte kvar i butikssortimentet, men här finns en liknande.
 

Längst upp på klänningen har jag fäst en metallgalge från egna gömmor och som halsband syns en dödskallecharm.
 

En bland butikens läckra kapsyldekorationer passade bra intill kugghjulet.
 

På kläningens insida finns plats att skriva en liten hälsning till födelsedagsbarnet.
 
Varmt tack för titten, ha en mysig måndag!
 
Kram från DT Kristina ScrapSalig

4 kommentarer:

Päivi sa...

Men jösses tjejen! Jag hittar snart inga ord för dina läckra alster! Denna är helt fantastisk!!!! Fantastiska färger och urläckra dekorationer. Helt fantastisk färgläggning av motivet!!!

Ha det bäst!

Stephi sa...

ojojoj..Såå COOLT!

Marita vs snojbi sa...

Jäklans vilken fantastiskt kort.
Det är ju ett helt konstverk

Kraaaaaam

Kristina "ScrapSalig" sa...

Vad goa ni är, om ni bara visste hur mycket era ord värmer! Tack för uppmuntran! =)

Ha en underbar dag!

Stor kram