söndag 6 april 2014

Här igen

Hej på er, nu var det ett tag sedan ni såg mig här men den senaste tiden har varit väldigt händelsefull. Som ni nog vet deltog vi på Scrap & Pearl i Stockholm i mars. Och det var mycket att göra både innan och efter. Stort tack till er som besökte oss, och till arrangörerna Sofia och Peter. Detvar riktigt roliga dagar.


Tyvärr så har det inte bara hänt roliga saker utan jag har även varit på begravning. Vila i frid farmor.

Och igår deltog jag på Haboträffen, och träffade många nya, härliga människor. Det blev många skratt och underbart god mat. Stort tack till både Marit och Emelie för en välordnad och rolig träff och till alla som besökte träffen.

Förra söndagen började jag med ett större projekt som jag planerat i över ett års tid och jag måste bekänna att jag skapat papper just för detta projekt. Ni som är med i K-designs facebookgrupp har sett början av det, och det kommer en följetong när jag fått tid till att pyssla vidare... Men här kommer de första bilderna...


Så här såg mitt Lundby dockhus ut innan jag började. Och det första jag gjorde var att kakla badrummet. Och då blev det perfekt med mosaikbitar och texturpasta som fog.


Och blev så här när det var klart.


Och nästa steg var vardagsrummet som jag lade nya golv och tapetserade. Papper från Knock On Wood och Spring fling.Köket fick golv av Knock in Wood och väggarna från To the streets.


Sovrummet helt av knock On Woods.


Här är hela huset klart på insidan. Golv och taklister skar jag till av tjock kartong och målade vit.


Fortsättning följer förhoppningsvis på söndag.
På lördag kommer det in en hemlig gäst som ska visa en snygg layout hon gjorde på Scrap and Pearl.

Kram Kattiz 

2 kommentarer:

Christa sa...

Your doll-house looks AMAZING !!
Great with all your own papers ....
Can't wait to see it all finished.
XX Christa.

Marita vs snojbi sa...

Det är ett helt fantastiskt fint dockhus

Kraaaaaaam