tisdag 2 april 2013

Barnvagn i blått och grönt

Idag handlar mitt inlägg om mjuka och rosiga ting som luktar gott och som är alldeles nya i världen - bebisar. Jag har nämligen scrappat ihop en barnvagn och klätt i det perfekta arken för ändamålet, nämligen Dreamy och FlowersPå suffletten har jag hängt ett organzaband med charms på, en napp och ett hjärta. Vagnen är bäddad med ostduk som jag duschat med distress stain Peeled Paint.  


Härliga blommor i läckra färger som man blir glad av: ett knippe blå och gröna nejlikor, en blå ros samt en prästkrage ur ett av butikens färdigkomponerade kit.


Till barnvagnen skapade jag en lite tag med den fina textstämpeln En stor gåva. Den är dekorerad med grönt satinband, en sked-charm, rhinestones samt förklistrad spets.


På baksidan av tagen har jag skapat prickar med hjälp av en schablon och distress ink från mina egna pysselgömmor. I prickarna har jag fäst pearls. Jag har också stämplat med en textstämpel från butiken.

Handtaget på vagnen har jag skapat genom att rita ut två krokar i styv papp (med kroken på en klädgalje som mall). Mellan krokarna fäste jag sedan en bit rullat designark. På ändarna sitter pearls.Varmt tack för besöket, ha en härlig dag!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig
6 kommentarer:

Päivi sa...

Vacker barnvagn i ljuvliga färger!!!

scrapparewa sa...

Heeelt underbar!!!!
Kram!

Susanne sa...

Underbart vacker!!!!
Kramizar Susanne

Stephi sa...

vilken vagn...underbar

Marita vs snojbi sa...

Åhhh så fiiint

Kraaaaaam

Kristina ScrapSalig sa...

Tusen tack allesammans för underbara och uppmuntrande kommentarer! Vad glad jag blir att ni gillar vagnen!! =D

Kram till er!