tisdag 9 april 2013

Skattgömma med kloka ord

Skattkistor är trevliga och dessutom perfekta att gömma små presenter i. Till dagens inlägg har jag skapat en sådan i miniformat och med ett sprillans nytt och läckert ark från nya kollektionen Let's play:Den vackra alvdrottningen är en motivstämpel från Kenny K. I butiken finns en härlig samling med stämplar från Kenny K, just detta motiv hittar ni dock inte där. Den rödrosa blomman är egentligen blå, men täckt i rödskimrande mist.


På kistlocket prunkar fagra blommor och berries från butiken. Flera av blommorna har jag färgat in med metallic rubber i färgen Yellow/Green. En charm i form av en silverfärgad glödlampa gömmer sig också bland blommorna. Nytt i butiken är en glödlampa i guldfärg. Kistans lock stängd med två hål och ett vackert satinband.


På baksidan hittar vi denna mysiga textstämpel, varm-embossad i svart, glittrigt pulver. På gångjärnen har jag fäst pearls och den uppmärksamme har nog noterat att en av pärlorna lossnat vid fotograferingen.


Nu till ännu en fantastisk nyhet i butiken, en nyhet man inte kan vara utan om man som jag är svag för att scrappa askar och korgar: nitbrads som är perfekta som "tassar" till diverse alster. I butiken finns också två ytterligare varianter för ändamålet.


Jag kunde förstås inte låta bli att använda ännu en fin textstämpel när jag ändå var i farten med att gömma benen på nitbradsen.

Det kan hända att nyheterna som jag visar i inlägget ännu inte hunnit läggas in i webshopen, så håll utik!Varmt tack för titten, ha en härlig dag!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig

5 kommentarer:

Iffa ...... sa...

Megasnygg Kristina!!!!
Nopp, inga nya varor inne i shoppen än.......väntar och hoppas kanske kunna shoppa till helgen då =)
De där benen måste man ju bara ha!
Kram Iffa

Majsan sa...

OMG såå snyggt!!
OJ det fanns ju massa härligheter som man vill ha nu:)

KRAM MAJSAN

Marita vs snojbi sa...

Woooow sååå supersnyggt

Kraaaam

Marita vs snojbi sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Päivi sa...

Urläckert! Som vanligt får du ihop alla detaljer på ett så fantastiskt snyggt sätt och det verkar inte finnas gränser för din fantasi :)

Ha der bäst! Kram