tisdag 16 april 2013

Traktor med blomfylld skopa

Utmaningar finns det gott om i den underbara scrapvärlden och jag fick en som kanske inte egentligen är mig stil alls. Uppdraget jag fick av en beställare var att skapa en traktor vars mottagare ska ut på guldjakt i Vetlanda. Med min sons leksakstraktorer som inspiration så lyckades jag till slut rita och klistra ihop en enkel variant. Traktorn kläddes sedan i de nya och läckra arken Tea Cup och Together.Skopan är dekorerad med bruna rosor och orangea blommor samt blad från en av butikens härliga blom-mixar. Skopan har utrustats med spår av guldfynd genom varm-embossing med grovkornigt pulver.


Traktordäcken är prydda med utstansade kugghjul i guldskimrande cardstock. Mitt på bakhjulet sitter en vacker bronsfärgad dekoration. Just denna är tyvärr slut i butiken, men där finns en hel del annat att välja bland.


En tag att skriva på fick också följa med traktorn. Designarkets vackra mönster i form av kaffebönor förstördes tyvärr helt eftersom jag inte kunde låta bli att misshandla papperet. Först embossade jag det med en kugghjulsfolder och därefter rev jag på det med grovkornigt sandpapper. Mitt på sitter ett litet självhäftande fönster över ett litet kugghjul urklippt från arket Constantine. Jag har också fäst ett brunt organzaband i tagens hål.


På tagens baksida har jag använt en av butikens underbara och högst användbara grattis-stämplar. Ni missar väl inte traktorspåren som uppkommit efter att traktorn helt fräckt brummat över tagen? =)Ha en fantastisk dag och tack för titten!

Kramar från DT Kristina ScrapSalig

8 kommentarer:

Marita vs snojbi sa...

En himlans cool traktor har du fixat

Kraaaaaam

Cattiegirl sa...

Helt mållös!
Otroligt kreativt och ambitiöst!
Superläcker!!!
Älskar verkligen det turkosa stjärnpappret, måste nog köpa på mig...
Kramar
//cattie

Päivi sa...

Otroligt läckert! Även om du säger att det inte är din stil har du lyckas fantastiskt bra! De där däckstämplarna har jag också. Är superläckra att använda!!!

Ha det bäst. Kram

Lotta sa...

Supersnyggt! Vilken kreation! Älskar skopan! Underbar design på hela traktorn! :) kram Lotta

cri_kee sa...

Läckert!

Kristina ScrapSalig sa...

Tusen tack för fina och uppmuntrande kommentarer!

Tack Marita för din kommentar, nu kanske jag måste göra om det nån gång! =D

Skopan var faktiskt roligast att skapa och dekorera, kul att du gillar den Lotta!

Jaa Cattiegirl, det turkosa papperet ÄR underbart!

Yes, däckspåren går inte av för hackor! Hehehe, jag har faktiskt sett flera av dina vackra alster där du använt däckspåren Päivi ;)

Stor kram till er!

Mikaela sa...

såååå läckert!! den skulle min son vilja ha!

Kristina ScrapSalig sa...

Tack Mikaela! =D