söndag 11 augusti 2013

Presentpåse...

Hej igen!
En vecka har gått och sommaren lider mot sitt slut. Det syns inte minst på alla bloggar, där det dyker upp en massa julkort nu. Jag väntar dock med dom ett litet tag till, jag känner mig inte riktigt klar med sommaren än.
Utan idag vill jag istället visa en presentpåse som jag har gjort.


Jag använde två av papperen från Back to Nature kollektionen, Old paper och Journey.
Två stämplar användes också, till framsidan använde jag Till en helt..., och till baksidan Varning !.


Jag klippte ut ett par fjärilar från papperen, och sydde fast dem intill texten. Jag färgade in lite seam binding med Distress ink, och knöt en rosett tillsammans med natursnöre, och love and beloved charmen.


Jag har också använt lite ostduk, en bit av ett måttband, och ett hjärta som jag jag först klätt in med metall tejp. Därefter präglade jag det med en swirl embossing folder och målade det med svart akryl färg. En del av färgen torkade jag bort innan den hunnit torka helt, och så duttade jag på lite Inka Gold. 


Ett par gångjärn monterades, och ett par av de gamla härliga frimärkena. Jag har fått en hel påse av en frimärkssamlare, som hade massor av dubbletter.


Här ser ni baksidan, som jag hoppas matchar framsidan.
Okej, det var allt för idag. Ha en skön Söndag!
Kram, Birgit

4 kommentarer:

Marita vs snojbi sa...

Men kära nån vilken supersnygg påse


Kraaaaam

Mikaela sa...

ssååååå snyggt! kan drunkna i alla vackra detaljer!

Päivi sa...

Så snygg, massa fina detaljer!!!

butterfly sa...

What a beautiful decorated bag - the embossed heart looks amazing, and the whole layout works so well. Love all the metal pieces, and those lovely butterflies too. Thanks so much for your visit!
Alison x