måndag 11 november 2013

Utlottning av ett minialbum

Detta album satt jag och knåpade på när jag var på Liljas scrapträff tidigare i höstas. Det var otroligt kul att se att Kattiz underbara papper var så populära som de var och därför vill jag fira med att lotta ut detta minialbum till den som kan ge mig den, enligt mig, bästa idén om vad DU vill fylla albumet med.


Jag har använt mig av:

7 kommentarer:

bili sa...

Jag ser en serie foton från barnens farmor och farfars liv, från deras ungdom och framåt. Har själv inte hunnit att göra ett album, men har tänkt att båda sönerna skall få ett varsitt. Så jag vill gärna vara med i denna utlottning med dessa fina papper som jag tycker kan passa fotona i bl a sv/vitt och sepia toner. /bibbi

Ina sa...

Så himla snyggt så helst skulle jag vilja ha det själv men jag skulle faktiskt vilja fylla varje sida med tänkvärda och kloka ord och ge till min vän Tina som har det väldigt jobbigt på många plan just nu. Samla alla de små lappar jag samlat på mig och skriva rent dem med vacker text.
På så sätt skulle jag stötta henne även om jag inte är hos henne just för stunden.
Ina

AnnaMu sa...

Vilket underbart album.
Jag skulle vilja fylla det med bilder och text från min mormor på ett uppslag, min mamma på ett uppslag, mig på ett uppslag, min dotter på ett uppslag och sen får min dotter ärva albumet för att fylla på den med sina ev. döttrar

Erika sa...

Åååååå, sååå vackert :-)
Min första tanke var ; mina dikter! De skulle få flytta in i ditt album omgivna av lite vintage bilder.
Så kan det få ligga framme som en dekoration och uppmuntran till den som behöver ;-)

Niklas Jalden sa...

Med fina bilder till en snäll/duktug lillasyster?

Lousan sa...

Så snyggt album!
Gillar dina album som du gör. :)
Det här skulle passa perfekt till mina/våra foton från när vi var på High Chaparall med barnen när de var mindre. De flesta av dom har jag gjort i sepiaton men de har inte hamnat i nåt album ännu.... :)
Kram
Lollo

Marita vs snojbi sa...

Såååå himlans snyggt