onsdag 11 december 2013

Mitt hjärta


 Återigen en layout med ett foto på vår son :) Eftersom vi har ett barn så blir det mest layouter med honom :) Idag visar jag en layout med lite klet och kladd och användning av spillbitar.


K-design har ju fått in en massa läckra masker. Till denna layout har jag använt mig av Mini Tiny Circles. För att få lite volym när jag använde mask blandade jag lite modelling paste (i butiken finns DecoArt Decorating Paste Medium) tillsammans med Martha Stewart Gunmetal akrylfärg och Decoart Rich Expresso. Fick dock i lite för mycket färg så slutresultatet blev lite för rinnande. Använde även Lindy´s stamp gang mist tillsammans med masken.


Brukar ni spara resterna när ni klipper rent en stämpel? Jag brukar när det blir lite större bitar över :) 
 
Till denna layout så har jag gjort trekanterna och pilarna av spillbitar från stämplar som jag färglagt med Decoart Ice blue.

Min materiallista:
Stämpel Mitt hjärta

Ha det bäst!
Päivi

4 kommentarer:

Stephi sa...

jag har skrivit det förr och skriver igen.Du har utvecklats som en raket, det blir bara snyggare och snyggare det du gör.Du är så himla duktig!

Anonym sa...

Hiiimla snyggt!
Kraaaam C

Stina sa...

Så snygg! Och verkligen inspirerande! Jag har tre pojkar och har många gånger svårt att hitta inspiration då jag tycker att mycket är för gullipluttinuttigt.

Det är bara nån dryg timme sen jag hittade K-design för första gången och nu ska här shoppas!

Marita vs snojbi sa...

Verkligen supersnyggt

Kraaaaam