tisdag 26 februari 2013

Pudrad violtårta till mor

Självklart är bara det bästa gott nog åt mor och förhoppningsvis så kommer en bit violtårta att falla henne i smaken. Tårtkupan har jag räddat undan från soporna efter sonens födelsedagskalas.

Tårtan består av ett par runda askar som är klädda i arken Girltime och Flourish, läckra och oemotståndliga nyheter hos K-Designs. Känslan av florsocker är skapad med distress stain Picket Fence.


På locket hittar vi läckra, svarta löv, vita blommor, berries och en klädd tag med nya textstämpeln "I mitt hjärta bor". Som alltid när jag är i farten så har jag varm-embossat texten och denna gång med vitt embosspulver.


I tagen har jag knutit ett av mina absoluta favoritband, ett satinband i svart med silvertråd. Under blommorna hittar vi ett lila, brett organzaband.

Dags att lyfta locket av tårtan och frestas av bakverket:


Under tårtan har jag fäst ett tårtpapper och duttat fast rhinestones i lila färg. Överst på tårtkanterna har jag fäst rosor på spets som kommer från mina egna gömmor. Rosbandet har jag sprayat med distress stain Black Soot.Över tårtan hänger en stor hjärtformad charm i en silverfärgad kedja.


Eftersom jag är en pingla som gillar pinglor så finns sådana också med på bakverket. ;)


På den nedre tårtbotten så löper ett svart spetsband längs med kanten. På andra våningen hittar vi ett spetsband i rosa. I butiken finns härliga, förklistrade spetsband som är perfekta och enkla att använda.


Vid det här laget antar jag att ni är mätta på både tårta, bilder och text, så jag jag avslutar mitt inlägg med denna sista bild.


Tusen varma tack för titten, ha en härlig dag!

Kram från DT Kristina ScrapSalig


4 kommentarer:

Susanne sa...

WOW vilken snygg tårta!!! Så många läckra dekorationer... Ha en fin dag allihopa! Kramizar Susanne

Kristina ScrapSalig sa...

Tack snälla du, vad roligt att du gillar tårtan!

Ha en fin dag du med!

Kram

Stephi sa...

underbart! Man ser direkt att det är du som gjort ett inlägg. Alltid så läckert och fantasifullt.

Marita vs snojbi sa...

Heeeelt underbar och så smart att spara tårtlådan

Kraaaaam